В Донецк дронове от Кировска област са ранили 12 души. Това

...
В Донецк дронове от Кировска област са ранили 12 души. Това
Коментари Харесай

Донецк твърди за 12 ранени от украински дронове

В Донецк  дронове от Кировска област са ранили 12 души . Това заяви в петък ръководителят на Донецката национална република (ДНР) Денис Пушилин, представен от " Интерфакс ". 

Уточнява се, че измежду жертвите има " петима спасители от Министерството на изключителните обстановки на ДНР, трима чиновници на ГУП " Вода на Донбас " на ДНР и един от районна енергоснабдителна компания ".

По-рано съветското министерство на изключителните обстановки заяви, че петима негови чиновници са били ранени при детонация при пълнене на цистерна с вода.

Руските войски убиха един граждански в Донецка област на 22 декември и раниха други петима , оповестява " Украинска истина ".  Изданието се базира на Областната прокуратура на Донецк.

72-годишен мъж е погубен при въздушен удар в село Катериновка, област Краматорск. При артилерийски обстрел в Курахове и село Антоновка, Покровска област, са ранени двама мъже на 48 и 86 години.

" За втори следващ ден окупационните сили не престават да обстрелват град Торецк. Днес в 13:10 съветската войска нанесе въздушен удар по жилищни региони ", се споделя в изказването. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР